ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ο Ιωσήφ Νικολαϊδης

2503

Ακόμη ένα αποκλειστικό θέμα από το Northbasket.gr. Για την ακρίβεια μέλος του Ολυμπιακού αποτελεί από σήμερα ο έμπειρος προπονητής Ιωσήφ Νικολαϊδης. Πιο συγκεκριμένα, θα έχει ενεργο ρολο- θέση στα τμήματα υποδομής  του Ολυμπιακού  από τη νέα αγωνιστική χρονια.

Αναλυτικά το βιογραφικό του έμπειρου τεχνικού:

Εκπαίδευση: Δίπλωμα σε Διεπιστημονικές σπουδές σε Φυσική αγωγή και Ψυχολογία, Μount Senario College, Wisconsin

Γενικά: Βασικό στέλεχος του Salonica Basketball Camp (SBC) απο το 2005 μέχρι το 2012. Βασικό στέλεχος του Shooting Camp του Salonica Basketball Camp (SBC) από το 2005 μέχρι το 2012. Βασικό στέλεχος της Ακαδημίας Αστέρια από το 2005 μέχρι το 2012.

Προπονητική εμπειρία: Ανδρική ομάδα της Ακαδήμιας Αστέρια σε Α`, Β`, Γ` ΕΚΑΣΘ, Εφηβική ομάδα Ακαδημίας Αστέρια, Παιδική ομάδα Ακαδημίας Αστέρια, Προπαιδικό Ακαδημίας Αστέρια, Μίνι Ακαδημίας Αστέρια.

Διακρίσεις: 2008: Άνοδος στην Β` κατηγορια της ΕΚΑΣΘ με την Ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αστέρια 2010: Πρωταθλητής με την Ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αστέρια στην Β` ΕΚΑΣΘ, 2010: Άνοδος στην Α` κατηγορία ΕΚΑΣΘ, συμμετοχή σε 4 συνεχόμενες χρονιές με την Παιδική ομάδα Αστέρια στο Final Four Θεσσαλονίκης.

Ως παίκτης: Στην ομάδα του Mount Senario College ΝΑΙΑ συμμετοχή στο Final Four, Idaho, Στον Άρη (Α1), Ερμή Λαγκαδά (Β` Εθνικη), ΓΣ Λαυρίου ( Γ` Εθνικη) , Ασβεστοχώρι ( Γ` Εθνικη), Πανεδεσσαϊκός.