Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία από τον Πρωτέα Βούλας

267

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας:

«Ο Πρωτέας Βούλας θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Διοίκηση του Πανελευσινιακού Α.Ο. για την φιλοξενία στο μεταξύ μας αγώνα, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και παράλληλα να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ για την απρεπή συμπεριφορά ελάχιστων φίλων της ομάδας μας που ξεπέρασαν τα όρια πάνω στη -δικαιολογημένη- αγανάκτηση τους.

Παράλληλα, όμως, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την προκλητική διαιτησία των Μπούκα – Πόντα που προσπάθησαν όσο μπορούσαν να επηρεάσουν την εξέλιξη του αγώνα, εννοείται… εις βάρος μας. Με φάουλ 18-29 και 35-11 βολές εις βάρος του Πρωτέα, το ότι στο τέλος κερδίσαμε τον αγώνα, μάλλον οφείλεται στην επίτευξη του νικητήριου καλαθιού μας με τη λήξη. Άρα δεν έμενε και χρόνος για να «εφεύρουν» και άλλη παράβαση εις βάρος μας.

Ο Πρωτέας Βούλας αγωνίζεται -και θα συνεχίσει να αγωνίζεται- μόνο ΜΕΣΑ στις γραμμές των γηπέδων, σε όποιο Πρωτάθλημα και αν συμμετάσχει. Η έμφασή μας είναι στην εξέλιξη νέων αθλητών από τις υποδομές του Συλλόγου και δεν συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε “παιχνίδια” μπορούν να διεξάγονται εκτός των αγωνιστικών γραμμών. Δεν θα σταματήσουμε να στηλιτεύουμε πρακτικές που μόνο κακό κάνουν στο άθλημα. Δεν διαμαρτυρόμαστε ποτέ όταν χάνουμε δίκαια και πάντα χειροκροτούμε τον αντίπαλο, όποιος και αν είναι, όποιο και αν είναι το διακύβευμα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση διαμαρτυρόμαστε ενώ κερδίσαμε τον αγώνα, γιατί διαιτησίες σαν αυτή των Μπούκα – Πόντα μόνο κακό κάνουν στο άθλημα.

Εννοείται, βεβαίως, ότι με τα παραπάνω ΔΕΝ αποδίδουμε οιαδήποτε μομφή στο φίλο Σωματείο του Πανελευσινιακού».